суббота, 25 июня 2011 г.

Rabarberikook hapukoorekattega


Selle retsepti leidsin Toidutarest ja natukene muutsin seda. Välja tuli väga maitsev rabarberikook.

PÕHI:

400g muretaigent

VAHELE:
ca 500g rabarberit
3 spl suhkurt
1-2 spl kaneeli

KATE:
2 muna
3dl hapukoort
1dl suhkurt
1 spl vanillisuhkurt
2 spl jahu
2 spl kartulitärklist

Panin umbes 100g tainast sügavkülma. Ülejäänud tainas rullisin lahti ja panin võiga määritud vormi põhja. Kasutasin selleks 26 läbimõõduga vormi.
Vahustasin munad ja suhkur. Seejärel lisasin hapukoort, jahu, vanillisuhkurt ja kartulitärklist.
Rabarberile lisasin suhkurt ja kaneeli segasin läbi ja ladusin ühtlaselt muretaignale. Peale valasin hapukoore segu.
Võtsin sügavkülmast väikse tüki muretainast ja riivisin koogi peale.
Küpsetasin 200 C juures 35-40 minutit.









Комментариев нет:

Отправить комментарий