| KEETMINE | |
| lihaleem (kontidest) | 3-4 tundi |
| loomaliha | 1-2 tundi |
| vasikaliha | ½-1 tundi |
| sealiha | 1-2 tundi |
| lambaliha | ½-1 tundi |
| kana (vana) | 1-2 tundi |
| kana (noor) | 30 minutit |
| kanapoeg | 20-30 minutit |
| loomakeel | 2-3 tundi |
| kala | 10-20 minutit |
| riis | 20-30 minutit |
| tangud, kruubid | ½-1 tundi |
| makaronid | 5-20 minutit |
| jahu | 5-10 minutit |
| kartulid (värsked) | 10-20 minutit |
| kartulid tervelt | 20-30 minutit |
| kaalikas tükeldatult | 30-45 minutit |
| porgand tervelt (noor) | 10 minutit |
| porgand tükeldatult (noor) | 5 minutit |
| porgand tervelt (vana) | 20-30 minutit |
| porgand tükeldatud (vana) | 10-15 minutit |
| pastinaak tervelt | 10-30 minutit |
| pastinaak tükeldatult | 5-20 minutit |
| juursellertükeldatult | 10-20 minutit |
| punane peet tervelt (noor) | 15-20 minutit |
| punane peet tervelt (talvel) | 45-60 minutit |
| punane peet tükeldatult (talvel) | 20-30 minutit |
| mustjuur tervelt | 15-60 minutit |
| mustjuur tükeldatult | 15-30 minutit |
| PRAADIMINE | |
| hakklihakotletid | 10-15 minutit |
| pannkoogid | 3-5 minutit |
| kohupiimakoogid | 10 minutit |
| köögiviljakotletid | 5-15 minutit |
| böfstrooganov | 5 minutit |
| maks | 5 minutit |
| väike kala | 10 minutit |
| AHJUS KÜPSETAMINE | |
| loomaliha (1 kg) | 1 tund |
| sealiha (1 kg) | 1½ tundi |
| vasikaliha | 45-60 minutit |
| lambaliha (1 kg) | 1 tund |
| Kana | ½-2 tundi |
| kalkun | 3-3½ tundi |
| hani | 3-3½ tundi |
| part | 1-1½ tundi |
| metslinnud | 2 tundi |
| kala | 30-50 minutit |
| biskviitkook | 40-50 minutit |
| keeks | 45 minutit |
| väikesed küpsised | 5-10minutit |
| suuremad küpsised | 10-15 minutit |
| väikesed kuklid, saiad | 10 minutit |
| Kringel | 45-60 minutit |
| rullbiskviit | 10-15 minutit |
| lehttainatooted | 20-25 minutit |
| suured pirukad | 40-50 minutit |
| köögivilja vormitoidud | 40 minutit |
| kohupiima vormitoidud | 30 minutit |
| tangainetest vormitoidud | 40 minutit |
| kala vormitoidud | 30-40 minutit |
| segavormitoidud | 40 minutit |
четверг, 20 октября 2011 г.
Mitu minutit? Keetmine, praadimine, ahjus küpsetamine
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий