понедельник, 1 августа 2011 г.

Pikkpoiss täidisega


Pikkapoisi idee andis minu isa. Spetsiaalselt minu jaoks pani ta retsepti ka blogisse ülesse.

Vaja läheb:

500g hakkliha
3 saiaviilu
natuke piima
1 sibul
1 suur muna
hakklihamaitseaine
jahvatatud must pipar
sool

Täidiseks:

2 keedetud muna
mõned viilud juustu
1 tomat

Hakkliha segasin nagu kotletile: kõigepealt kausi põhjas kaks viilu saia piimaga pehmeks ja kahvliga peeneks. Sinna peale keerasin karbist välja hakkliha ja segasin saiaga, lisasin soola ja pipart, üks hakitud sibul ja toores muna.
Nüüd on vaja natuke alla poole hakkliha segust panni põhja umbes 1 cm paksuse kihina vormida selliseks ja peale pooleks lõigatud keedumunad, juust ja kõige peale tomativiilud.

Nüüd tuleb pealt haklihaga katta alustades äärtes.

 Küpses 175C juures umb 30 min.
Kui on valmis tuleb äärtesse kogunenud vaht ära võtta.


Комментариев нет:

Отправить комментарий