KEETMINE | |
lihaleem (kontidest) | 3-4 tundi |
loomaliha | 1-2 tundi |
vasikaliha | ½-1 tundi |
sealiha | 1-2 tundi |
lambaliha | ½-1 tundi |
kana (vana) | 1-2 tundi |
kana (noor) | 30 minutit |
kanapoeg | 20-30 minutit |
loomakeel | 2-3 tundi |
kala | 10-20 minutit |
riis | 20-30 minutit |
tangud, kruubid | ½-1 tundi |
makaronid | 5-20 minutit |
jahu | 5-10 minutit |
kartulid (värsked) | 10-20 minutit |
kartulid tervelt | 20-30 minutit |
kaalikas tükeldatult | 30-45 minutit |
porgand tervelt (noor) | 10 minutit |
porgand tükeldatult (noor) | 5 minutit |
porgand tervelt (vana) | 20-30 minutit |
porgand tükeldatud (vana) | 10-15 minutit |
pastinaak tervelt | 10-30 minutit |
pastinaak tükeldatult | 5-20 minutit |
juursellertükeldatult | 10-20 minutit |
punane peet tervelt (noor) | 15-20 minutit |
punane peet tervelt (talvel) | 45-60 minutit |
punane peet tükeldatult (talvel) | 20-30 minutit |
mustjuur tervelt | 15-60 minutit |
mustjuur tükeldatult | 15-30 minutit |
PRAADIMINE | |
hakklihakotletid | 10-15 minutit |
pannkoogid | 3-5 minutit |
kohupiimakoogid | 10 minutit |
köögiviljakotletid | 5-15 minutit |
böfstrooganov | 5 minutit |
maks | 5 minutit |
väike kala | 10 minutit |
AHJUS KÜPSETAMINE | |
loomaliha (1 kg) | 1 tund |
sealiha (1 kg) | 1½ tundi |
vasikaliha | 45-60 minutit |
lambaliha (1 kg) | 1 tund |
Kana | ½-2 tundi |
kalkun | 3-3½ tundi |
hani | 3-3½ tundi |
part | 1-1½ tundi |
metslinnud | 2 tundi |
kala | 30-50 minutit |
biskviitkook | 40-50 minutit |
keeks | 45 minutit |
väikesed küpsised | 5-10minutit |
suuremad küpsised | 10-15 minutit |
väikesed kuklid, saiad | 10 minutit |
Kringel | 45-60 minutit |
rullbiskviit | 10-15 minutit |
lehttainatooted | 20-25 minutit |
suured pirukad | 40-50 minutit |
köögivilja vormitoidud | 40 minutit |
kohupiima vormitoidud | 30 minutit |
tangainetest vormitoidud | 40 minutit |
kala vormitoidud | 30-40 minutit |
segavormitoidud | 40 minutit |
четверг, 20 октября 2011 г.
Mitu minutit? Keetmine, praadimine, ahjus küpsetamine
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий